Nieuws

Samen met VrijwilligersNH, de Formulierenbrigade en andere collega-organisaties waren wij gisterenavond aanwezig bij de wijkbijeenkomst in winkelcentrum Grote Waal in Hoorn.

Er was veel belangstelling vanuit de wijk en we hebben dan ook veel inwoners kunnen informeren over wijkzaken. Het doel van de avond? Samen een leefbare wijk creëren.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

De Formulierenbrigade helpt alle inwoners met (digitale) administratieve handelingen zoals het invullen van formulieren, regelen van digitale zaken en telefonisch contact leggen met (overheid)instanties. Voor veel mensen is het prettig of zelfs noodzakelijk als ze hiermee hulp krijgen.

VrijwilligersNH
Lees verder

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Dan zetten we met veel plezier onze vrijwilligers in het zonnetje. Dit jaar staat vrijwilliger Tim Aberkrom symbool voor de circa 1.460 vrijwilligers van Wilgaerden én Leekerweide. Tim woont met ondersteuning van Leekerweide in Nibbixwoud.

VrijwilligersNH
Lees verder

We zijn heel trots op onze eigen vrijwilligersapp die 29 februari 2020 tijdens de Inspiratiedag online gaat.

VrijwilligersNH
Lees verder

Maandag 18 november was de laatste vergadering van de Vrijwilligersraad in huidige vorm. Voorzitter Monique Oostendorp en Ted Blokdijk (bestuurslid) namen afscheid van de Vrijwilligersraad.

VrijwilligersNH
Lees verder