Nieuws

Nou ja, eigenlijk een advertentie die contact mogelijk maakt. Tussen mensen die elkaar al lang geleden gevonden hebben en nu nog steeds stapelgek zijn op elkaar. Maar die elkaar niet meer kunnen ontmoeten of elkaar niet mogen vasthouden. En daar kunt juist u iets aan doen!

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Deze bijzondere situatie laat niemand onberoerd. Iedereen begrijpt waarom maar toch komt-ie bij onze cliënten en naasten flink aan. En ook al zijn al onze collega's kanjers van professionals, dat te zien raakt ook hen emotioneel.

De lieve, leuke, mooie en ontroerende initiatieven buitelen over elkaar heen. Fijn dat u zo meeleeft en begrip heeft.

Op deze manier hebben we een plek waar je meteen kunt zien wat jij kunt betekenen voor onze cliënten.

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Onlangs heeft premier Rutte opnieuw een persconferentie gehouden. De belangrijkste aankondiging is dat de maatregelen om Corona te bestrijden, verlengd worden en wel tot en met 28 april.

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Doe jij ook mee om onze locaties te versieren met jouw hart voor de zorg?

(N.a.v. de oproep "Mijn hart voor de zorg" waarin de verenigingen van artsen, verloskundigen, tandartsen en fysiotherapeuten gezamenlijk Nederlanders oproepen om een wit shirt met een hart achter de ramen te hangen)

VrijwilligersNH
Lees verder

BEZOEKERSREGELING GEHANDICAPTENZORG AANGESCHERPT

Op het NOS liveblog is deze avond 23 maart het bericht verschenen. Dit bericht gaat over een bezoekersregeling in de gehandicaptensector. Deze afspraak is gemaakt tussen het ministerie van VWS en VGN, onze brancheorganisatie. 

De bezoekersregeling is aangescherpt. Cliënten mogen geen bezoek ontvangen, tenzij dat noodzakelijk is. Wij hanteerden deze regel al.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 12 13 14 15 16 19